A1 подарява на софиянци концерта Истинската Коледа“ с участието на ансамбъл

...
A1 подарява на софиянци концерта Истинската Коледа“ с участието на ансамбъл
Коментари Харесай

Столична община организира тържествено запалване на светлините на коледната елха със спектакъл пред Народния театър и светлинно шоу

A1 подарява на софиянци концерта „ Истинската Коледа “ с присъединяване на отбор „ Българе “, танцьори и 3D мапинг

На 1 декември Столичната община организира тържествено запалване на коледната елха в София с изпълнения на обичани танцови, музикални обединения и 3D мапинг на площада пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “.

Елхата ще бъде висока 10 метра, украсена с доста лампички и гирлянди. Празничната стратегия ще стартира в 18 часа, а в 19 часа ще бъдат запалени светлините на коледното дърво в наличието на доста обичани артисти като Пламен Манасиев, Неда Спасова, Пенко Господинов, Светлана Янчева, Анастасия Лютова, Саня Борисова, Георги Златарев, Ириней Константинов, Бина Харалампиева, Роберт Янакиев, Иван Райков и други.

Тази година Столична община дружно с А1 подаряват на столичани празничния театър „ Истинската Коледа “ със специфичен 3D мапинг. Концертът ще стартира незабавно след формалното запалване на светлините на дръвчето. Любими музиканти и танцови реализатори ще основат коледно въодушевление за гостите и жителите на града. Спектакълът ще показа по занимателен и занимателен метод българските фолклорни обичаи и актуалния взор към празника. Главни настоящи лица в него ще бъдат танцьорите от отбор „ Българе “. Заедно с тях на сцената ще излязат музикантите от „ Виво Монтана “, дует „ Крис и Велин “, „ Нана денс проджект “ и още доста други реализатори. Сградата на театъра също ще е част от шоуто, като върху нея ще се проектират разнообразни картини, свързани с идния ярък християнски празник.

Леден парк отваря порти на 1 декември в Княжеската градина

Леденият парк е построен по модел на известната ледена пързалка пред постройката на общината във Виена. Ледената пързалка е на територията на Княжеската градина и ще бъде открита на 1 декември. Заедно с нея е очакван и коледен базар, където каращите кънки или съпътстващите ги могат да прекарат приятни минути в дните по празниците.

Празнични светлини блеснат по Коледни градчета

Коледно въодушевление и богата декорация съпътстват редица коледни пазари, които ще се проведат на разнообразни места в София. Богата културна стратегия с кино прожекции, концерти, ателиета за модерно и приложно изкуство, както и благотворителни дела съпътстват Коледните градчета.

Sofia Christmas Fest отвори порти на 18 ноември и ще продължи до 25 декември в Южния парк.

Коледен парк ще има от 4 до 30 декември на площад „ Славейков “.

Коледният базар „ Съборна “ ще се организира на едноименната улица от 1 декември до 8 януари.

В парк „ Възраждане “ също ще отвори порти Коледен базар, като той ще се организира от 9 декември до 2 януари.

Коледен базар ще има и на Женския пазар, а Немският базар ще бъде пред Народния спектакъл.

Базари ще има и в „ Нови Искър “ (от 20 до 21 декември), „ Герена “ (от 20 до 23 декември) и „ Северен парк “ (от 20 до 31 декември).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР